XEGORA – Reseller Autorizat XEROX

Colaborarea de lunga durata cu XEROX si experienta in domeniu au dus la autorizarea ca reseller a XEGORA SRL.

Acest lucru pentru noi inseamna onoare si responsabilitate.

 

Ce face XEGORA pentru dumneavoastra?

In primul rand oferim solutiile potrivite si simplificam colaborarea printr-o relationare coerenta. Nu de putine ori departamentul de vanzari al unei firme va ofera un echipament care se dovedeste a fi sub sau supra dimensionat. Daca privim obiectiv acest lucru este foarte normal. De ce? E simplu, daca cel de la vanzari stie ca aveti bani… o sa vrea sa vi-i ia sau daca nu aveti o sa va recomande un echipament nepotrivit.

Impreuna o sa gasim solutia potrivita, de fiecare data. De ce? Pentru ca cunoastem toate componentele necesare: service, vanzari si solutiile ce vi se potrivesc.

Dumneavoastra ca si client aveti obiceiul sa intrebati in primul minut al discutiei „Cat costa?”

 

Costurile

Asa cum bine stim „graba strica treaba!”, noi nu ne grabim. Preferam sa adunam informatiile necesare pentru a gasi solutia corecta. Daca totusi va grabiti va punem la dispozitie echipamentele necesare pentru a rezolva problema sau va preluam lucrarile si le facem noi.

XEGORA ofera solutii la preturi corecte. Va ajutam si alegem impreuna solutia potrivita afacerii dumneavoastra. Intr-o relationare corecta rezultatul este de fiecare data cel potrivit.

 

XEGORA

Acest domeniu este destinat serviciilor din domeniile tiparirii digitale bazate pe principiul xerografiei (multifunctionale, copiatoare, imprimante, scanere, faxuri etc.)

Rezolvarea problemelor dumneavoastra inseamna suma serviciilor pe care noi vi le oferim: vanzare/inchiriere, diagnosticare, reparare si mentenata pentru o functionare continua la parametri maximi.

Cartea noastra de vizita este transparenta serviciilor oferite. Pentru a ne atinge obiectivele comune, colaborarea pe care v-o propunem trebuie sa se bazaze pe sinceritate de ambele parti. Contractele pe care le facem impreuna trebuie sa fie simple proceduri impuse de lege.

Achizitia/inchirierea unui echipament de la XEGORA reprezinta inceputul unei prietenii de lunga durata, deoarece nu vindem/inchiriem doar pentru a ne creste parcul, ci pentru a oferi un echipament potrivit si de calitate partenerilor nostri, asigurandu-ne ca nu apar probleme si echipamentele sunt READY de fiecare data cand este nevoie sa fie folosite.

 

Din dorinta de a fi mai aproape de dumneavoastra si pentru a fi mai usor de gasit am adaugat sistemul de ticketing.