Controlează fără atingere echipamentul multifuncțional și imbunătățește securitatea pentru lucrătorii de la distanță

Ultimele versiuni ale aplicațiilor Xerox Workplace Mobile și Workplace Cloud oferă lucrătorilor din cadrul birourilor un control al echipamentului multifuncțional fără atingere suplimentară, în timp ce Workplace Cloud oferă o securitate îmbunătățită pentru lucrătorii de la distanță și un control mai mare pentru administratorii IT.

Aplicația actualizată reduce contactul fizic cu echipamentul multifuncțional

Angajații care folosesc aplicația mobilă Xerox Workplace (gratuită pe Google Play și Apple App Store) își puteau utiliza deja telefoanele inteligente pentru a imprima și scana documente pe echipamentele multifuncționale din rețelele locale, iar acum pot și copia documente, folosind aplicația ca pe o telecomandă. Atunci când sunt conectați la cea mai recentă versiune a Xerox Workplace Cloud, pot gestiona, de asemenea, versiunea de imprimare sigură prin intermediul aplicației, evitând necesitatea utilizării ecranului de control al echipamentului multifuncțional.

Această funcționalitate îmbunătățită a aplicației înseamnă că, în cadrul birourilor, utilizarea echipamentelor multifuncționale poate fi acum complet fără atingere, controlată în întregime prin dispozitive personale.

Instrumente de gestionare îmbunătățite prin Cloud

Nu numai că administratorii de sistem pot monitoriza, urmări și controla întreaga activitate a dispozitivului în afara site-ului Xerox Workplace Cloud, de asemenea, pot pre-configura de la distanță toate setările principale ale driver-ului. În plus, un nou protocol de criptare dublă (atât datele de imprimare, cât și conexiunile la cloud sunt criptate) oferă o mai mare securitate – ceea ce permite utilizatorilor să gestioneze cu încredere date critice în rețelele de acasă și de la birou.